30 napos könyvkihívás: 12.

10:41:00

Képtalálat a következőre: „book tumblr”

Guys! El sem hiszem, végre szerda van. Igaz, kilenc órám volt, az utolsó kettő tánc és ének (aminek nem látom értelmét gimnáziumban, de rendben, legyen). Az előbbin már a szalagavatós táncunkról kezdett beszélni a tanár, holott csak tizedikesek vagyunk. Nem baj, ő tudja. De nehogy vitát szítson!

Egy könyv, ami valaha tetszett, de most már nem

Öööö, így hirtelenjébe nem jut eszembe semmi, de ha kicsit jobban belegondolok, akkor Ally Carter - Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek (pdf: xxx). OKKKKKÉ. Kezdjük ott, hogy ez a cím rohadtul hosszú, ha nem ajándékba kapom, biztos, hogy magamtól nem veszem meg. És az öljelek elé vessző? Mármint: meg kellene, HOGY öljelek. Nyelvtan óra. Mondjuk inkább hagyjuk, mert mostanában az sem megy ami amúgy kurva gáz.

Fülszöveg:
Cammie ​Morgan a Kivételes Ifjú Hölgyek Gallagher Akadémiájának diákja. Tipikus lányiskola ez, amennyiben szokványosnak tekinthető, hogy a tanulók harci művészeteket, valamint a kémiai hadviselés legújabb módjait sajátítják el, és CIA–kódok feltörésével szerezhetnek plusz krediteket. Cammie Morgan kémnek tanul. Tizennégy nyelven beszél folyékonyan, és hétféleképpen képes puszta kézzel megölni valakit, de minden tudománya csődöt mond, amikor találkozik egy hétköznapi fiúval, aki őt ugyanolyan hétköznapinak hiszi, mint bármelyik másik lányt…

You Might Also Like

0 megjegyzés