30 napos könyvkihívás: 23.

5:51:00

Képtalálat a következőre: „book tumblr”

Ma van az 1956-os forradalom 60. évfordulója, és úgy terveztem, valami novellát is hozok. Hogy ebből mi lesz, még nem tudom, estig bármi megtörténhet. Ami azt illeti, egy osztálytársamnak ma van a születésnapja, és a 5 Seconds of Summer Sounds Good Feels Good albuma egy éve jelent meg. Milyen régen volt! Most pedig következzék a 23. nap kérdése.

Egy könyv, amit régóta el szerettél volna olvasni, de még mindig nem került sorra

Öhm, ez azt hiszem Cassandra Clare, Csontváros (pdf: xxx) könyve lesz. Már megvettem, ott van az ágyamon (igen, könyvekkel olvasok, na és?) a párnám mellett, pár oldalt már kivégeztem, de valószínűleg idő és kedv hiányában nem haladtam előrébb. Mostanában valahogy nem tudom lekötni magam eléggé, és az írásba temetkezem, ha épp' nem tanulok. Az biztos, hogy szeretném pótolni, mert a sorozatot imádom, a filmet kevésbé, szóval már ezért meg kéne tennem azt, hogy végigolvasom. 

Fülszöveg:
Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz – amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el.
A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi – még egy vércsepp sem – bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán? Így találkozik Clary először az Árnyvadászokkal, akik azért küzdenek, hogy megszabadítsák a földet a démonoktól.
Közülük való az angyali külseje ellenére igazi bunkó módjára viselkedő Jace is. Clary egyetlen nappal később, akarata ellenére már bele is csöppen Jace világába: édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. De miért érdekelne egy démont két olyan hétköznapi mondi, mint Clary és az édesanyja?
És hogyan tett szert Clary egyszer csak a Látásra? Az Árnyvadászok tudni szeretnék...

You Might Also Like

0 megjegyzés