30 napos könyvkihívás: 27, 28, 29, 30

7:33:00

Képtalálat a következőre: „book tumblr”

Guys! Inkább már nem is magyarázkodom, de annyi mesélnivalóm lesz. A mai nap során még két bejegyzést terveznék hozni, az egyiket, mert Halloweenre szinte kötelező, a másodikat azért, mert egyszerűen nem bírom tovább magamban tartani. Persze sose lehet tudni.

Legmeglepőbb befejezés egy könyvben

Trölölööö, James Dashner kerül ismét terítékre, ezúttal a Tűzpróba (pdf: xxx) című könyvével. Valamiért nem erre számítottam, valahogy nem tudtam kisakkozni ezt a fordulatot. Minden eszembe jutott, de ez... cseppet sem. Mivel már film is megjelent belőle, ha esetle nem láttad vagy olvastad, akkor mindkettőt pótold, mert nem fogod megbánni. Azt azért megsúgom, hogy a csajt nagyon megutáltam. Fú, de nagyon.

Kedvenc könyvcím

John Green, Papírvárosok (pdf az előző bejegyzések egyikében) könyvére tenném le a voksom. Ez egyszerűen illik mindenhez, és magába foglalja mindazt, amit gondolok a világról. Természetesen a történetnek nem sok köze van a címhez (saját vélemény!), mert nem sok helyen fordult elő, hogy akár Quentin, akár Margo erről hadovált volna.

Egy könyv, amit mindenki utál, kivéve te

Tizenhárom okom volt, by Jay Asher. Komolyan. Eddig akárkinek meséltem róla, mindenki lehordta, nekem viszont az egyik kedvencem a mű. Nem tudom, miért váltott ki ekkora ellenszenvet az olvasókból, és természetesen nem szó szerint kell érteni a mindenkit a kérdésben (?). Valaki felvilágosíthatna erről megjegyzésben, emailben vagy Facebookon. :D

Abszolút kedvenc könyv

Ezen még töprengtem egy darabig, aztán végül J. K. Rowling, Harry Potter és az azkabani fogolyra esett a választásom. Olyankor beindulnak a cselekmények (ha eddig kevésnek találtátok volna), megjelenik Sirius Black, és Csikócsőr (személyes kedvenc, muhaha). Azt az órát, ami Hermione nyakában van, ki ne felejtsem.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nekem is a Harry Potter és az azkabani fogoly a kedvencem! ♥♥♥
    Ezzel kapcsolatban: lesz a teljes Harry Potter sorozatról kritika? Nagyon klafa lenne ;)
    Ölel, Gab

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gab! :3
      Vííí. És igen, tervezek kritikát, csak mostanában annyi minden összejött (fúúúúúú... és vííí és brühühü), hogy néha elbújnék a föld színéről. Persze igyekszek. :D

      Hatalmas ölelés,
      Brynn :*

      Törlés